Den bedste mascara

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂
Projectionist High Definition Volume Mascara

Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara

Det kan faktisk godt være en lettere videnskab, at finde frem til den mascara, som passer bedst til det udseende man gerne vil opnå samt den bedste for sine øjenvipper. Jeg forsøgte mig frem med mange forskellige. Rigtig mange forskellige endda! – men ikke desto mindre har jeg nu fundet frem til den bedste mascara. Uden diskussion!

Sig hej til Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara (Du kan finde og købe mascaren her). Udover at give vipperne masser af fylde, længde og markering så adskiller den også vipperne perfekt enkeltvis. Mascaren indeholder også nogle specielle perlepigmenter, der plejer vipperne og giver masser af glans.
Og det gør jo heller ikke noget, at emballagen virkelig er lækker og ligner en million ;-).

Børsten kaldes ProDefinition Brush og den gør det rigtig nemt, at påføre mascaren – samtidig med at den separerer vipperne perfekt (selv de mindste hår). Børsterne er fremstillet af to forskellige typer fibre.

  • Faste fibre, der netop gør at vipperne separeres perfekt samtidig med at mascaren ikke klumper.
  • Hule fibre, der giver mascaren sin holdbarhed og sit perfekte resultat med lange og fyldige vipper.

Mascaren er desuden oftalmologisk testet, hvilket vil sige at den testet og godkendt i forhold til fremkaldelse af øjensygdomme.

Altså. Lad os lige slå det helt fast :-). Skal du bruge den bedste mascara – som giver perfekt fylde, flotte lange øjenvipper og en dejlig flot glans – så hedder din næste mascara Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara.

Du kan finde og købe mascaren her »

Share some love 🙂