Fede buksedragter fra mbym

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Dette er ganske enkelt et must-have (jeg har i hvert fald allerede anskaffet mig et eksemplar ;-)). De nye buksedragter fra mbym er virkelig fede – både til at have på i hverdagen samt ved festlige lejligheder.

mbym buksedragt armygrønmbym buksedragt sortmbym buksedragt grå

>> Køb mbym buksedragter her <<

Buksedragter er højeste mode lige nu. Den lidt atypiske beklædning er bukser og overdel i en – og lige i øjeblikket bliver der lanceret mange nye kollektioner med fede buksedragter. En af de fedeste kollektioner er helt klart de nye buksedragter fra mbym. De har alle et råt og feminint look – og alle buksedragter har det lidt “baggy” look bag til.

Har du en smal talje, så fremhæv det med et bælte. Vil du derimod ikke vække for meget opsigt, så vælg en ensfarvet.

Og så til det det hele drejer sig om. Kollektionen fra mbym. God fornøjelse 🙂

Model: Ramse justify

mbym buksedragt

Enkel buksedragt i grå med lækre detaljer. Det stilrene design gør plads til, at det grå stof for alvor træder i karakter.

Buksedragten er næsten uden ærmer samt med en sort sløjfe, der bryder den grå farve omkring livet.

Model: Turn harris lace

mbym buksedragt

Virkelig en buksedragt med karakter. Her møder den feminine verden et strejf af mandighed, og man må sige kombination er fuldendt.

Den armygrønne farve, som jo mest af alt forbindes med det lidt maskuline er flot sammensat med det blondede mønster på brystet samt at buksedragten er ærmeløs.

Model: Pine farmed print

mbym buksedragt

Lækker buksedragt fra mbym med få detaljer, men med et spektakulært og flot mønster, der giver kant og stil.

Sæt for eksempel buksedragten sammen med sorte stilletter og sorte accessories, som vi på billedet. Det enkle og stilede look.

Fås i to forskellige farvemønstre. Hvid & sort som vist på billedet eller sort med grå.

Model: Juicy harris flirt

mbym buksedragt

Minimalistisk buksedragt i sort. Som en af de få buksedragter er denne med lange ærmer.

Model: Gordon

mbym buksedragt

Endnu en lækker mbym buksedragt i sort minimalistisk look. Med regulerbar snørre i livet, som du nemt og enkelt kan tilpasse for en bedre pasform. Buksedragten er med lommer samt paspolerede pyntelommer.

Som en fed detalje er der på denne buksedragt lynlås bagpå, der bryder det helt sort look. Kvaliteten er 100% polyester.

>> Køb mbym buksedragter her <<

Lidt om mbym

mbym så første gang dagens lys tilbage i 2003. Man kan i dag købe mbym i hele 15 lande og nogle af kendetegnene ved mærket er at det skal signalere et råt feminint og urbant look.

Share some love 🙂