Skindjakker til kvinder

Fede skindjakker til kvinder – forår 2013

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Skindjakker er populære. Faktisk er populariteten af skindjakker til kvinder været stærkt stigende de seneste år, og også her i foråret 2013 er kommet en lang række super fede modeller, som du helt sikker skal tjekke ud.

Skindjakkerne jeg viser her, er alle 100% ægte skind og er derfor i en rigtig lækker og holdbar kvalitet.

Jeg har plukket 3 skindjakker ud, som jeg synes er særligt fede. Når alt kommer til alt er vi jo forskellige. Så måske er der nogle skindjakker der falder endnu bedre i din smag – for faktisk findes der en lang række forårsnyheder for 2013. Find dem her:

>> Se udvalget af Skindjakker – klik her <<

Jofama skindjakke ‘Marie biker’

Brun skindjakke fra Jofama

Lækker skindjakke i en flot brun farve. Der er masser af fede detaljer på denne jakke, der gør den helt unik.

Brug den både, som helt åben, halvåben eller helt lukket. Giver mulighed for, at bruge den til mange forskellige formål – både som en decideret udendørs jakke og som en del af dit sæt tøj.

Very skind jakke

Very (Vero Moda) skindjakke i sort

Rå skindjakke i ægte skind med en super lækker detalje i den asymetiske lynlåslukning. Den bryder det traditionelle og gør looket lidt mere råt – særligt sammen med kraven, hvor der er “monteret” nitter. Jakken er også med nitter bagtil samt på ombukket.

Skindjakken er foeret med 100% polyester.

Johama skindjakke med plyskrave

Jofama skindjakke i sort med plyskrave

Super fed retrojakke i skind. Jakken er med en lækker plyskrav, som virkelig er en fed detalje og står i perfekt kontrast til jakken der er i 100& skind med foer i 58% akryl og 42% polyester.

Skindjakken har enkel lynlås samt et bælte. Jakken kan både bruges lukket eller stå åben som vist på billedet. Det giver rigtig gode muligheder for, at sammensætte nogle fede (og vidt forskellige) looks.

 

>> Se udvalget af Skindjakker – klik her <<

Hvilken en af skindjakkerne synes du bedst om? Giv endelig din mening til kende nede i kommentarerne! 🙂

Share some love 🙂