Flyverdragter Udsalg og Tilbud

Flyverdragter udsalg – Få overblikket her!

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

En flyverdragt er det helt ideelle overtøj til børn, når det kolde danske vintervejr – eller efterårsvejr for den sags skyld – rammer os. Flyverdragten kan bruges af børn i alle aldre – og den holder barnet varmt samtidig med at den beskytter mod vind og regn.

Flyverdragten er ganske enkelt et MUST for de små – når kulden er over os (og det er den jo immervæk ganske ofte her i danske 🙂 )

Flyverdragten kan oftest købes på tilbud eller udsalg

Der er rigtig mange børnetøjsforretninger på nettet efterhånden. Det betyder også, at flyverdragterne oftere og oftere kan findes på tilbud eller udsalg – fordi konkurrencen er så stor!

Så kan du “nøjes” med sidste års model – så er der rigtig mange penge at spare!

>> Find Flyverdragter på Udsalg & Tilbud – Klik Her <<

Guide: Sådan vælger du den rigtige flyverdragt

Når du skal vælge hvilken flyverdragt du skal købe til dit barn, er der selvfølgelig en række punkter der er vigtige at holde for øje. For at du slipper afsted med den helt rigtige flyverdragt er det derfor vigtigt, at du overvejer i hvor høj grad disse punkter er vigtige for det (og i endnu højere grad – dit barn).

1. Flyverdragten skal være åndbar

Sørg for, at de materialer flyverdragten er fremstillet i er åndbare. Det er så vigtigt for de små, at de kan holde varmen – samtidig med at de ikke bliver “badet i sved”. Deres krop skal bibeholde deres naturlige kropstemperatur, når de bærer flyverdragten udendørs.

2. Husk at flyverdragten skal være vandtæt

Det er vigtigt, at flyverdragten er helt vandtæt. Husk nu på. Den skal kunne modstå både vind, regn og sne – så det nytter absolut ikke noget, at der kan trække vand igennem flyverdragten.

3. Flyverdragten skal være fleksibel og god at bevæge sig i

Husk nu, at flyverdragten skal være fleksibel og ikke stiv. Det er vigtigt for at de små rigtig kan bevæge sig i dem. I forvejen hæmmer en flyverdragt en del af de små børn bevægelser – og så er der jo ingen grund til. at gøre det mere end allerhøjest nødvendigt, vel?

4. Vælg den rigtige størrelse

Indrømmet. Det kan være rigtig svært, at få bestilt flyverdragten i den helt rigtige størrelse. Men det er vigtigt, at flyverdragten har en passende længde og når godt ned om fødderne. Du skal nemlig lige holde dig for øje, at når barnet sætter sig ned – så kryber flyverdragten ligeså stille om ad benene (du kan det helt sikkert også fra nogle af dine egne bukser, der gør det samme).

5. Flyverdragten skal lukke helt tæt

Flyverdragten skal lukke helt tæt i alle åbningerne. Det gælder ved halsen, ved håndledene samt ved fødderne. Med fordel kan du også vælge en flyverdragt der har kraftige stropper ved benene, der kan sættes under gummistøvlerne. Det hjælper i højere grad til bedre lukning omkring de udsatte steder (for kulde) ved benene.

6. Farvevalg

Tænk over om farvevalget når du køber flyverdragt. Flyverdragten bliver (næsten med garanti) møgbeskidt – og så er der altså farver, hvor skidtet er langt mere synlig end andre.

Flyverdragter test

I 2012 foretog Søndagsavisen en rigtig god og omfangsrig test. Den dækker selvfølgelig ikke alle mærker og modeller, men den kan alligevel give nogle gode indikationer. Som et eksempel har de hverken taget mærker som Molo, Hummel m.fl. med i testen.

Klik på billedet nedenfor for at se testen i fuld størrelse.

Test af flyverdragter

Test af flyverdragter bragt i Søndagsavisen. Kilde: Søndagsavisen.dk

Er du faldet over en test af flyverdragter, som nogle andre medier har foretaget – så må du meget gerne dele testen neden i kommentarfeltet – så vi alle kan få glæde af den. 🙂

Tilbud og udsalg – året rundt!

Hos Smartkids kan du finde flyverdragter på både tilbud og udsalg året rundt! De har heldigvis et så bredt udvalg af flyverdragter, så selvom om det er udsalg – så er der stadig lidt for en hver smag.

>> Find Flyverdragter på Udsalg & Tilbud – Klik Her <<

Share some love 🙂