Hvide bukser – her får du indkøbsguiden!

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Hver gang det er sommer er den hvide feber over os. De hvide bukser begynder for alvor, at titte frem hos særligt os kvinder. Jamen, det er jo også så dejlig sommerligt med par flotte hvide bukser. For selvom hvide bukser jo sagtens kan bruges hele året rundt, så er det bare på en eller anden måde noget der hører særligt sommeren til.

Her får du 4 super fede bud på hvilke hvide bukser der i den grad vil klæde din garderobe. Så kig med – håber der er noget for dig.

Hvis du vil se endnu flere hvide bukser (og købe dem online) – så følg linket herunder:

>> Se hele udvalget af hvidebukser – klik her <<

Fiveunits hvid buks

Fiveunits hvid buks

Super fede baggy bukser fra Fiveunits i en lækker kvalitet. Bukserne har en medium talje, der virker rigtig godt som sammensætning sammen med det lidt baggy look. Du finder skrålommer i siderne, paspoleret baglommer samt lynlås lukning i livet.

På den indvendige side af benene er der ribkontrast.

G Star knickers i hvid

G Star knickers i hvid

Smarte hvide knickers fra G Star. Klassisk jeans style, med klassiske lommer og lynlåslukning foran og to pyntelommer bag til. Enkle og stilrene – og helt perfekte til sommerdagen sammen med en fed top. Se eksempel her

Hvide G Star knickers

Super fedt, ikk’?

Hvide bukser fra Vila

Hvide bukser fra Vila

Fede Vila 7/8 buks i hvid denim kvalitet. Foran er der lynlåslukning og helt vertikale lynlåslommer, som en fed detalje. Bag på finder du to klassiske “jeans-lommer”.

Du kan i øvrigt også få disse hvide jeans fra Vila i en traditionel buks der går helt ned om anklerne.

Saint Tropez i creme hvid

Saint Tropez buks i creme hvid

Super trendy buks fra Saint Tropez i en svag creme hvid farve. Bukserne er med en lav talje og i en stretch kvalitet, der får bukserne til at sidde flot (og stramt 🙂 ) omkring dine ben.

Udvalget er meget større – se med her

Hvis du vil se endnu flere hvide bukser (og købe dem online) – så følg linket herunder:

>> Se hele udvalget af hvidebukser – klik her <<

Tip: Hold dine hvide bukser – hvide!

Ja, de hvide bukser er sarte. Også i den grad faktisk. Man ser jo alt på det hvide stof, med mindre du vælger en meget “knækket” hvid eller mere over beige. Ikke desto mindre, kommer du med garanti ud for, at du får en genstridig plet på din bukser. Men det der er særligt vigtigt for dine hvide bukser er faktisk ganske enkelt og helt logisk. Sørg for altid, at vaske bukserne med vaskepulver der er særligt egnet til – ja gæt selv – hvidt tøj.

Er uheldet for alvor ude, har jeg hørt om flere der har haft held med at bruge klorin. Jeg har ikke selv prøvet det, så vil ikke selv stå 100% inde for det. Meeeen, står du nu overfor at enten smide bukserne ud eller forsøge dig med klorin – hvorfor så ikke prøve?

Nu når vi er ved hvide bukser

På falderebet skal du lige have lidt gossip om hvide bukser. Ja man skulle jo næsten tro det var løgn. – kan det virkelig støves op? Og ja det kan det. Den engelske model og skuespiller Liz Hurley er fuldstændig besat af hvide bukser. Lidt ligesom mange af os andre er helt besat af sko, tror jeg 🙂 Hun er efter sigende mere end 100 par hvide jeans!! Stik den.

Share some love 🙂