Ilse Jakobsen jakker

Ilse Jakobsen jakker som du må eje!

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Jakkerne fra Ilse Jakobsen er ligeså fantastiske, som hendes gummistøvler 🙂 Kvaliteten er helt i top – og designet og stilen er endnu bedre!

Ilse Jakobsen softshell jakker i regntæt kvalitet

Jakkerne er fremstillet i lækkert softshell stof, som er blødt og behageligt at have på. Samtidig er jakkerne vandtæt, men stadig åndbar – så du kan bruge jakkerne i næsten alt slags vejr. For at bevare denne vandafvisende effekt, er det en god idé jævnligt at bruge specialvaskemiddel. Dette kan du købe i fx. sportsbutikker.

>> Se udvalget af Ilse Jakosen jakker her <<

Ilse Jakobsen softshell jakke i sort med orange lynlåsSort Ilse Jacobsen softshell regnjakke med struktur. Hætten er med en elastik snøre, der gør det nemt at tilpasse. Lynlåsene er vandtætte og i flot moderigtig orange farve. I begge sider – samt på det ene ærme – finder du lynlåslommer. Denne jakke har en højvandafvisende egenskabsamtidig med at den er åndbar, varm og blød. Længden er 86 cm. i str. 36.

Kvaliteten er 100% polyester.

Jakken fåes i fem forskellige farvekombinationer.

  • Cerise (vises nedenfor)
  • Blå (vises nedenfor)
  • Brun (vises nedenfor)
  • Sort (vises ovenfor)

ilse-jakobsen-softshell-regnjakke-cerise

ilse-jakobsen-softshell-regnjakke-blaa

ilse-jakobsen-softshell-regnjakke-brun

>> Se udvalget af Ilse Jakosen jakker her <<

Ilse Jakobsen mærket så dagens lys i 1993. Ilse Jakobsen har til huse i Hornbæk på Nordsjælland, som også bruges som en del af mærkets identitet.

Ilse Jakobsen blev for alvor kendt på baggrund af en lækker serie af fede gummistøvler, for nogle år siden. I dag er mærket langt mere end gummistøvler (ja, den har i nok fanget eftersom i nok har set de lækre jakker ovenfor 🙂 ) – og i dag tæller sortimentet både jakker, støvler, bukser, accessories og meget andet.

Du kan læse mere om Ilse Jakobsen her

Share some love 🙂