Kom i gang med slankekuren her

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Har du ligesom jeg fået lige lovlig meget på sidebenene..! — Så kan det jo være fristende, at vove sig ud på en slankekur.

Noget af det jeg selv synes kan være lidt svært når man endelig beslutter sig for at komme i gang med slankekuren er; hvilken slankekur skal jeg vælge. Det kan virke fuldstændig uoverskueligt for det er så mange forskellige, og hvad er det egentlig der er forskel på hver enkel af dem.

Jeg har i hvert fald igen og igen løbet panden mod muren på denne del.

Faktisk synes jeg, at denne del faktisk kan være mere uoverskuelig end selve det at tage beslutningen om at komme i gang med en slankekur.

Heldigvis har jeg fundet ud af at der er hjælp at hente…

Her finder du et overskueligt overblik over slankekure

Og nu kan jeg endelig løfte sløret. Nu skal jeg ikke trække den længere.

For lige her finder du overblik over slankekure <- Bare følg linket til foodlife

Her kan du nemt og enkelt finde et overblik over slankekurene til at starte med. Se hvad de i grove træk går ud på, og så kan du ellers bare følge linket til så at læse mere om hvad slankekuren helt præcis går ud på.

Til hver enkelt slankekure får du al den mest basele information omkring

  • Hvordan virker den?
  • Resultater
  • Sådan kommer du i gang

Sååååå, nu er der ikke længere nogen undskyldning for at komme i gang.

En ekstra stor guide om LCHF

Er du specifikt ude efter mere information omkring Low Carb High Fat – så kan du finde en yderligere guide til den del – også hos Foodlife.

Hent den store guide om LCHF her

Her kan du blandt downloade en liste over de forskellige fødevarer som er gode eller mindre gode for din LCHF kur. Du kan også finde en video, der gennemgår det allermest elementære.

Der er altså rigtig meget godt indhold lige til at komme i gang med. Du får i øvrigt også 10 gode tips til, at komme perfekt i gang med din Low Carb High Fat diæt. Følg dem, og du får den bedste start på din kur.

 

Share some love 🙂