Lækkert hummel træningssæt til børn

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Så er der igen nyt fra det lækre børnetøjsmærke Hummel.

Da jeg har to skønne drenge på henholdsvis 3 1/2 og 8 mdr, er det jo selvfølgelig det seje drengetøj jeg kigger efter 🙂 På smartkids.dk har de (som regel) alt det fede tøj OG den gratis fragt og retur, gør jo, at man altid liiige lægger lidt ekstra i kurven (for nu sparer jeg jo fragten ;-)).

Den anden dag, faldt jeg over dette seje sæt, hvilket min store bare må eje!

Hummel cardigan

Hummel buks

Nu er jeg så “uheldig”, at han har en tendens til at tage ALT ind i munden og derfor er den nye krave på disse Hummel sæt ekstra lækker, da den ikke går helt op i halsen, men ligesom har et hak ned, så han ikke kan tage den i munden hele tiden 🙂

Da jeg så havde fundet sættet ovenfor, faldt jeg for denne dragt til lillemanden.

Hummel heldragt

Synes bare den er ALT for lækker 🙂

>> Du kan finde begge “outfit” her <<

Share some love 🙂