G star bukser - jeans

Lækre jeans fra G star

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Jeg går til bekendelse. Jeg kan simpelthen ikke stå for de nye bukser fra G star. Jeg har altid synes rigtig godt om G stars udvalg af bukser, og jeg synes helt sikkert at de rammer plet igen. Den rå attitude og de fede detaljer – det er me like.

G star bukserne kan både anvendes til hverdagen samt til festlige lejligheder. De er nemlig diskrete – uden at være kedelig. Men lad os komme i gang med nogle billeder 🙂

Mørke G star bukser

De mørke bukser fra G star. Efterhånden en klassisker, som går igen hvert år. Fede detaljer på lommerne med det diskrete kendetegn fra G star – samt med lynlåsene der giver lidt kant og bryder de tradtionelle linjer.

G star bukser med rødt print

Dem her havde nok ikke set komme 🙂 … og måske tænker du endda – NEJ TAK. Men prøv så lige og tag et ekstra kig på dem. Og så et mere. For de er super fede! De fede rødtonede print giver virkelig pang – men det stiller store krav til, hvad du sætter sammen med. Sørg for at vælge en lette neutral top eller strik at sætte sammen med.

Mørke bukser fra G star

Måske synes du, at de er lidt kedelig. Men her finder vi en klassiker. Ganske neutrale, men super fede at sætte sammen med en overdel med masser af kant. Jeg er særlig glad for, at G star ikke har fundet plads til at fylde dem med alt for markant G star mærke – som jeg desværre synes de gør lidt for tit.

Der er flere G star bukser

Her blev der plads til et udvalg af de nye G star bukser, men der er mange flere. De har fået en ordentlig portion hjem hos Quintess ser det ud til.

>> Se hele G star udvalget – klik her <<

Share some love 🙂