Marc Jacobs Daisy parfume

Marc Jacobs Daisy parfumer

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Marc Jacobs Daisy parfumer er et sandt mesterværk! Designeren Marc Jacobs har været med til at forandre stilen for hvordan en generation klæder sig. Nu har han måske gjort det samme for dufte?

Marc Jacobs Daisy serie fås i to fantastiske varianter. Daisy edt som er en ung og elegant parfume, og varianten Daisy Eau So Fresh som har en mere frugtagtig duft.

Marc Jacobs Daisy edt

Marc Jacobs Daisy edt

Den originale Daisy duft fra Marc Jacobs. Duften er ung og overraskende. Elegant og umiddelbart charmerende – netop de karakteristika, som har gjort ham til ungdommens foretrukne designer.

>> Køb Marc Jacobs Daisy – klik her <<

Duften skal ganske enkelt opleves. Elegant på indeni og udenpå. Intet er tilfældig ved denne parfume. Ikke er overraskende er Marc Jacobs Daisy edt udsmykket med margueritter (daisy) på toppen.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Marc Jacobs Daisy eau de so freshDaisy Eau So Fresh har en dejlig klar blomstret, frugtagtig duft, der emmer af solfyldt energi. Den er fyldt af fantastiske nuancer og er fuld af liv. Parfumen er en variant under den originale daisy-duft, men det gør den bestemt ikke mere kedelig. Den stråler med sine noter af friske dejlige hindbær, sanselig roser og dybe, varme noter af blomme. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh er sofistikeret, men ikke alvorsfuld.

>> Køb Marc Jacobs Daisy – klik her <<

Designet på parfumeflasken er bestemt ikke tilfældig. Toppen på flasken repræsenterer netop duftene inden i – med rød grapefrugt, grønne blade, hindbær og pære.

Share some love 🙂