Mini glattejern

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Mini glattejern fra ID hair

Når man skal afsted på rejsen, en tur i byen eller bare om at gøre sig klar sammen med veninderne så er de mini glattejernene uundværlige! De små glattejern i rejsestørrelse er simpelthen fantastiske (altså størrelsen taget i betragtning) når man skal afsted på farten – da de nemt kan være nede i tasken.

>> Find mini glattejern her <<

Fordelene ved mini glattejern

Udover at mini glattejernene selvfølgelig er i en meget praktisk størrelse, så er de også langt lettere rent vægtmæssigt. Og faktisk har de også nogle funktionelle fordele sammenlignet med et almindelig glattejern. Deres lille størrelse gør dem nemme styre i håret, og man vil i flere tilfælde opleve at de små glattejern faktisk kan komme frem, hvor man normalt har svært ved – fx. krøllerne i nakken.

Selvfølgelig er der også mange tilfælde, hvor et traditionelt glattejern er at foretrække – men til lejligheder er mini glattejernet mere end rigeligt – og et fantastisk produkt.

På udkig efter et sted at købe mini glattejerne?

Det kan godt være svært, at finde et tilpas stort udvalg af mini glattejern i almindelige butikker. Men på nettet kan du heldigvis finde et lidt bredere sortiment, så der er lidt at vælge i mellem – når du skal købe mini fladjern.

>> Find mini glattejern her <<

Skal man købe billigt eller kvalitet?

Når man skal købe mini glattejern kan man selvfølgelig godt blive i tvivl om man skal vælge et meget billigt glattejern? Men min erfaring er, at man helt klart får hvad man betaler for. Men generelt er fladjernene i rejsestørrelse ikke så dyre. De ligger normalt omkring 100-200 kr. Se eksempelvis udvalget her.

Share some love 🙂