Nyt look? – Her får du inspiration til din nye stil

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Åha – jeg oplever det selv weekend efter weekend. Ved du hvad jeg taler om? Såmænd såmænd – Jagten på det perfekte look!

Timevis er gået foran spejlet (og mon ikke det fortsætter), og jeg synes faktisk ikke rigtig jeg bliver klogere. Jeg elsker vitterligt at sætte mit tøj sammen på kryds og tværs, finde nye looks, ny inspiration – men jagten på det perfekte er lang og sej 🙂

For hvordan får man jeans, kjoler, leggins, toppe, sko, stilletter, cardigans, heldragter og mange mange andre dele til at spille sammen – så de kan fuldende det helt perfekte look.

Få inspiration til dit nye look – ganske gratis

Jeg må indrømme. Jeg har været vidt omkring i min søgen efter inspiration. Men jeg er faldet over en side, som jeg synes gør det rigtig godt. Her kan man nemlig løbende se nye looks, hvor forskellige tøjdele bliver sammensat af dygtige fagfolk. Jeg er i hvert fald flere gange blevet inspireret. Både til, at købe (man kan nemlig med få klik købe et helt look 🙂 ) eller blive inspireret til nye måder at sammensætte min nuværende gaderobe.

Få inspiration til sammensætning af dit nye look – Klik her

Et par ideer til et nyt look

Nyt look 1Nyt look 2Nyt look 3Nyt look 4

Jeg håber, at siden kan inspirere dig lidt. Måske til at tænke anderledes. I nye baner. Så alt måske ikke forbliver helt det samme. Det har i hvert fald hjulpet mig. Jeg har fået langt mere ud af min garderobe, og er blevet bedre til at tænke på nogle lidt skæve vinkler.

Få inspiration til sammensætning af dit nye look – Klik her

Hvad er dine bedste tips til det perfekt look? Del gerne lidt ud af dine erfaringer nede i kommentarsporet. Det vil jeg eeelske 😉

Share some love 🙂