Shampoo til fedtet hår

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Fedtet hår, nej tak! Du kender det – glansen er forsvundet, håret ødelagt og efterladt af kedeligt mat og fedtet look. Heldigvis findes der gode hårprodukter mod den slags. Et af dem er:

Seah Hairspa Detox Bath Shampoo

Shampoo til fedtet hår: Seah Hairspa Detox Bath shampoo

Fantastisk hårprodukt fra Seah, der virkelig er effektivt mod fedtet hår. Første gang man bruger shampooen – kan man godt blive lidt overasket. For ud kommer en hel krystalklar shampoo. Men tag ikke fejl. Shampooen fjerner alle produktrester fra andre hårprodukter samt snavsen, der kommer støv, bil-os og meget andet. Og det er ligepræcis det der gør shampooen så effektiv til fedtet hår.

Udover at fjerne produktrester og snavs efterlader shampooen også håret i en flot sund glans samtidig med, at det styrker håret.

>> Find SEAH Hairspa Detox Bath på TILBUD her << Hvis du har brug, at shampooen skal være endnu mere effektiv til fedtet hår - så kan du evt. bruge den sammen med SEAH Fango Mud. Dette skal bruges før Seah Hairspa Detox Bath.

Sådan bruger du shampooen til fedtet hår

  1. Bruges til dagligt – så håret holdes fri for rester af andre hårprodukter og svans.
  2. Kom en smule i håret. (selvfølgelig mens det er vådt :-))
  3. Massér det godt igennem så det både for virkning i selve håret, i hårrødderne samt i hovedbunden. Masseres i godt 1 minut.
  4. Til sidst skylles shampooen grundigt ud med lunkent vand.

Share some love 🙂