L'Oreal Silver Shampoo

Silver Shampoo fra L’Oreal

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Fantastisk shampoo fra L’Oreal, der reducerer de gule nuancer i gråt og blond hår. L’Oreal Silver shampoo fra Sérier Expert serien er en mild shampoo, som modvirker ældningen i håret, der oftest ses som gule nuancer i hår som er kemisk lysnet eller gråt.

L’Oreal Silver Shampoo tilfører håret effektive og blide plejestoffer, som gør at håret efterlades blødt og glansfuldt. Indholdet i shampooen er typisk 500 ML, og farven på Silver Shampoo er stærk og flot lilla farve.

>> Køb L’Oreal Silver Shampoo – klik her <<

Sådan får du det bedste resultat med L’Oreal Silver Shampoo

Når du anvender L’Oreal Silver shampoo er det vigtigt, at du følger instruktion som vist herunder. Dette vil give dig det bedste resultat.

  1. Fordel shampooen jævnt i det våde hår
  2. Sørg for, at shampooen er godt masseret helt ind i håret
  3. Lad shampooen trække i 2 til 3 minutter
  4. Til sidst skylles håret grundigt igennem

Shampooen der genopliver grå hår

Som nævnt modvirker Silver Shampooen ældningen i håret, og reducerer de gule nuancer. Shampooen giver desuden en mild blegende effekt på det går hår – og genopliver glansen i håret.

Mine erfaringer med Silver Shampoo

Mit eget hår er afbleget, og jeg anvender derfor selv Silver Shampooen. Den kan beskrives med et ord. Fantastisk! Intet mindre.

For mit vedkommende, har den gjort mit hår langt “køligere” at se på – i stedet for de almindelige gullige nuancer, der nemt opstår når man afbleger håret.

>> Køb L’Oreal Silver Shampoo – klik her <<

Share some love 🙂