Ballerina sko - få tips og guide her

Sommeren er Ballerina tid!

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Det gode vejr, har efterhånden fået sit tag i Danmark. Hvor er det bare skønt 🙂 – og dermed er det også blevet ballerina tid. Ballerinaer er super godt fodtøj, når sommeren er over os, og det lige præcis ikke er varmt nok til sandaler.

Ballerinaer kan du bruge til alt. Og faktisk kan du også sagtens bruge dem hele året rundt. Brug skoene med en flot strømpe til efterår og vinter og dress dem op eller ned alt efter hvad du skal.
Vil du opnå et virkelig flot hverdagslook, så kan du kombinere de skønne ballerinaer med skindshorts, sød bluse og mønstrede nylonstrømper. Vælg et par ballerinaer med blonde eller satin sat sammen med en kort sort kjole og smokey eyes for et superchikt festlook.

Ballerinaerne kommer stilletterne til undsætning

Jaaah, der er jo sikkert ingen af os der ikke har prøvet dette: Fødderne melder av av efter en hård tid i et par stilletter, der måske ikke sad helt perfekt på fødderne. Her kommer ballerinaerne til undsætning. For når stilletterne svigter – altså når du har lidt for ømme fødder – så kan ballerinaerne sagtens være din erstatning.

Hvis du ikke sår’n er helt vild med stilletter. Måske synes du stilletter er lidt for voldsomme. Måske du bare ikke føler dig tilpas. Eller måske kan dine fødder bare ikke bære et par stilletter. Ja, så kan ballerinaerne også være et perfekt alternativ. Så ballerinaerne kommer endnu en gang til undsætning.

Hvorfor egentlig ballerinaer?

Først og fremmest har ballerinaer jo de fremragende gode egenskaber, som lige er nævnt overfor.

Oven i købet er ballerianer (hvis du vælger et par der sidder ordentlig på dine fødder) super behagelige at have på, samtidig med at de er forholdsvis neutrale i udtrykket og så de stadig super feminine.

Bianco har et super godt sortiment af ballerinaer

Bianco.dk finder du et virkelig bredt udvalg af smarte ballerinaer. De er både med rund snude, plateau og flad sål. I Satin, blonder, læder, mønstret tekstil og ensfarvede. Der er masser at vælge i mellem.

>> Se hele udvalget hos Bianco – klik her <<

Jeg vil lige prøve at give et par bud på mine favoritter.

Hilja ballerina

Trendy ballerina fra Bianco i sort læder. Ses her i den klassiske sorte farve, men du kan også få disse ballerinaer i nougat og lys lilla.

Hayat shoe

Super enkelt, men virkelig smart Bianco sko med platform. Hæl er en kilehæl fremstillet i kork, som giver et smart og ‘organic’ look. Disse sko ligger muligvis lige på grænsen til ikke at være ballerinaer. Meeeen, de kommer med her alligevel 🙂

De fås i øvrigt i tre smarte farver (en af dem i øvrigt i sort læder). Alle med kork kilehæl.

Jamie ballerina

Super smarte ballerinaer, som både kan give lidt kant til de outfit, men også sagtens være klassisk og stilede. Blød quiltet tekstil. Gør sig perfekt til et par sort-forvaskede jeans eller printet bukser for et cool hverdagslook.

Sannah ballerina

Bianco Sannah ballerina med platform. Super smart sko, som klart bør være at finde i alle kvinders garderobe 🙂
Ballerinaen er nem at bære og et super alternativt til stilletter. Og samtidig gør den dig lige 5 cm. højere! Du kan vælge mellem 5 smarte farve kombinationer.

Homa ballerina

Rå og feminin ballerina fra Bianco. Fremstillet i imiteret læder og fås i farverne hvid (som vist ovenfor) og sort.

Fine detaljer med nitterne, der skaber det rå look. Den hvide model har guld nitter mens den sorte har mørke nitter.

Var disse ikke blandt dine favoritter? Udvalget et stort – køb online hos Bianco

Bianco har virkelig mange smarte ballerinaer. Så det er bare at gå på opdagelse 🙂 Kig ned hos den lokale eller se hele deres udvalget:

>> Se hele udvalget hos Bianco – klik her <<

Share some love 🙂