Termotøj til børn

Termotøj til børn – gode råd og værd at vide!

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Når de små skal boltre sig på legepladsen, de skal med ud og gå tur eller på anden vis ud at nyde vejret – selvom der måske kan være en anelse koldt – så er termotøj til børn en fantastisk ting.

Ticket to Heaven termotøj i blåTicket to Heaven termotøj i coralEj sikke lej termotøj til baby

Termotøjet er særligt godt  til den sidste del af efteråret og den første del af foråret samt om vinteren, hvis temperaturen ikke når helt ned til “flyverdragts-temperatur”. Termotøjet sikrer en behagelig kropstemperatur for de små, og gør samtidig at fugt ikke trænger ind på kroppen. Det er dog stadigvæk muligt, at ånde igennem termotøjet så der sikres den optimale kropstemperatur – også selvom det til tider kan svinge i barnets aktivitetsniveau.

Termotøj til børn er ideelle til børn udendørsaktiviteter. Det giver nemlig en høj grad af bevægelsesfrihed for de små – og mange institutioner og dagplejer anbefaler termotøjet (spørg evt. selv pædagogen eller dagplejeren 🙂 )

Der er nogle ting, som kan være rigtig rare at vide når man skal købe termotøj til børn. Jeg ville i hvert fald gerne have vist dem, da jeg skulle købe 😉 – så håber du kan bruge mine erfaringer omkring valget her på siden.

>> Køb Termotøj til børn – klik her <<

Ekstra forstærkninger på bagdel og knæer

Vær særlig opmærksom på, om der er påsyet ekstra forstærkninger på termotøjet. Særlig vigtigt, er det, at der er den ekstra forstærkning på bagdelen, da det ofte er et af de mest udsatte steder for fugt og kulde, når børnene leger i fugtig græs, sand, jord eller lignende.

Generelt er stoffet, som termotøjet er fremstillet i meget slidstærkt! Men det kan stadig være en god idé at vælge termotøj med forstærkninger på knæer, ligesom på bagdelen. De to områder er helt klart de mest udsatte.

Med eller uden fleece

Alt efter hvordan du vil anvende termotøjet – kan du vælge at købe det med eller uden foring med fleece. Det er vel næsten logik, men vælger du termotøj med fleece, vil du selvfølgelig opleve et meget varmere sæt end det uden.

Det vigtigste er, at du er opmærksom på dette når du vælger dit foretrukne sæt. Da jeg skulle købe det første sæt var jeg slet ikke klar over, at der var muligheden for at vælge et sæt med fleece. Den undskyldning kan du ikke bruge nu 🙂

Bliv set i mørket

Lille detalje – men den er meget vigtig! Faktisk gælder det alt slags overtøj. Vælg nu et sæt termotøj med reflekser. Det kan gå hen (7-9-13 for det aldrig sker) og bliver lidt for vigtigt til at man vælger et sæt uden.

Kombiner termotøjet med regntøj

Til sidst et lille godt tip til når du køber termotøj. Du kan nemlig kombinere termotøjet med regntøj ved, at iklæde de små termotøj inderst og så regntøj yderst. Så sørg lige for, at have dette in mente når du vælger størrelse på termotøj og regntøj.

Køb termotøj til børn

Så er der kun tilbage og sige. God jagt på termotøjet. Du kan finde et stort sortiment af termotøj til børn ved at følge linket lige herunder.

>> Køb Termotøj til børn – klik her <<

Share some love 🙂