UV badetøj til ungerne

Gå ikke glip af nyt på Licious. 'Like' os på Facebook 🙂

Vi har lige bestemt os for at bestille 2 uger til Thailand her om 3 uger. Det kræver jo noget lækkert og beskyttende UV badetøj til ungerne M på 4 og V på 1 år. Meeen, jeg havde ikke lige tænkt på, hvor svært det er at finde på denne årstid. Der er jo udsalg over det hele, hvilket jo så vil sige, at der bare ikke er de størrelser jeg skal bruge nogen steder.. Fandt så endelig noget lækkert fra danefæ 2013, der var til fuld pris, men jeg vil alligevel ikke betale fuld pris for sidste år kollektion! Kald mig bare nærig 😉 Men noget skal jeg jo finde, så må i gang igen.

Det farlige ved, at besøge samtlige børnetøjshjemmesider er, at man jo finder så meget andet lækkert 🙂 Faldt f.eks. over denne lækre morgenkåbe fra Småfolk, der er perfekt til lige at svøbe dem i, når de sidder i skyggen. M har en i forvejen, så det er kun lille V der ”mangler”.

181838_2_3_20

Fandt disse finde dragter, som bare er så fine. Synes bare ikke helt, at M stadig skal have ”babydragt” på. Ville ønske jeg kunne finde noget to-delt Hummel 🙂

 

 

Hummel UV heldragt

Danefæ UV badeheldragter

Danefæ badedragt blå

Super lækker UV-beskyttende badeheldragt fra Danefæ! Badeheldragten er turkis og petroleum stribet, med marineblå ærmer og har en stor viking på maven. Badeheldragten har korte ærmer, korte ben og lukkes med lynlås på ryggen. Dette Danefæ badetøj har en UV beskyttende faktor på 50.

Modellen hedder: Tuberider Suit. Farve: Pool Blue/Vibrant Blue Erik

Danefæ badedragt grøn

 Og her er den i grøn. Modellen hedder: Tuberider Suit. Farve: Grass Green/Green/Spring Green Erik 

KØB DANEFÆ BADETØJ (DER ER OGSÅ ANDRE MÆRKER) MED GRATIS FRAGT – KLIK HER

Share some love 🙂